(2021) (2020) (2019) (2018)  (2017)  (2016)  (2015)  (2014)  (2013)  (2012)  (2011)  (2010 )  (2009)  (2008)

 

 

 

 

2008 november 8

Novemberhez képest nem is volt olyan hideg. Egy pici társaság jött össze, és családias hangulatban beszélgettünk egész nap. Daisyvel nyílt osztályban kitünő 1 CAC címet szereztünk, a biró Dusán Paunovic  volt.  Eszter ismét indult a fiatal felvezetők versenyén, és ott első lett. Nagyon ügyi volt.

2008 október 25

A barátságtalan időjárás ellenére (hideg volt, de legalább nem esett) részt vettünk az MKSZ CAC-Derby kiállításán ahol munka osztályban Daisy kitünő 1 CAC, címet kapott Pozsonyi Anikó bírónőtől és indulhattunk a munka  BIS-ben. A Best in Show-n Munka Res.BIS eredményt értünk el. Eszter részt vett a fiatal felvezetők versenyén, és népes mezőnyben első lett.

2008  október 12

Daisy ma két éves. Sok boldog kutyaévet kívánunk neki.

2008 október 11 

Egy nagyon jó hangulatú kiállításon voltunk. A társaság szuper volt, úgy eltelt a nap, hogy észre sem vettük. Daisym nyílt osztályban Kitünő 1 CAC címet szerzett. Moncilovic Bognic Sanja (SRB) volt a biró.

Ezen a napon a Féltestvéreimmel részt vettünk a tenyészcsoportok versenyén. Ott a  Mariannehouse kenel elsőhelyezést ért el.

2008  szeptember 29

Daisy, könyök- és csípőizületi dysplasia röntgen eredménye:

HD/  A mentes

ED/  0/0

Állatorvosi igazolás

2008  augusztus 23

        Fáradtan elmentünk Budapesten egy CAC-ra . Ahol Daisy egy nagyon szép bírálatott kapott Sinisha Sancigintől. És kitünő egy CAC minősitést ért el.

2008  augusztus 22

       Nagyon sok gyakorlás után elmentünk Szerbiába, hogy munkavizsgázzunk. Voltak nehéz feladatok, de azokat is megoldottuk. Így nagy örömünkre Daisy sikeresen vizsgázott. Köszönöm a segítséget Kökény Ritának, rengeteget segítet nekem. Köszönöm.

2008  junius 12.

          Részt vettünk  a Pálmonostorán rendezett Show and Work jellegű kiállításon. Ahogy odaértünk, helyben sütött finom kenyérlángossal inditottuk a napot. Gondoltuk ebédig kitart. A környék még mindig nagyon szép. A goldik, labik a víznél kezdtek. Minden kutya nagyon élvezte a feladatot. A mezei munka nehéz volt a nagy meleg miatt. Én próbáltam folyamatosan vizesen tartani Daisyt, aki előnyben részesítette a vizi munkát. -Bár remekül teljesített a mezőn is.- Ahogy vége lett a munkának gyorsan árnyékba húzodtunk, és vártuk a show részt. Szerencsére fedett részen voltunk, így a nap nem kínzott minket. Végül egy remek ebéddel zártuk a napot.  Igazán sajnálhatja aki nem jött el. A családias hangulatban megrendezett versenyen az eredmény mellett a hibák kijavítása és a tanulás volt a cél. És végül köszönöm lányomnak a sok segítséget. Köszönet a rendezőnek, remek  programot  szervezett.   Munka bírálati lap

2008  julius 05

  Pomázon voltunk  CAC kiállításon, ahol Szűcs Imréné-től szép bírálatot és kitünő 1 CAC címet kaptunk. Nagyon rossz volt az idő, de az összegyült kis csapat várta a bírálatot. Látnivaló is volt, mert ott volt az Árpád  napi ünnepség. Mi este 8-óra után indultunk el hazafelé.

2008  junius 12

   Ma  a tóhoz mentünk gyakorolni. Munka után jár a szórakozás.

2008 április 1.

   Ma részt vettem életem első Working Test-én. Daisy ügyi volt, minden feladatot megoldott.  A vizi munkánál sajnos megrázta  magát, és elejtette a damyt, ezért ez nem sikerült. Én is hibáztam.......... De sebaj, lesz még Budán kutyavásár. A mezei munka, jó volt, de még van mit dolgoznunk. Nekiugrunk máskor is. Tetszett a hangulat, és sok jó dolgot lehetett ellesni.

2008 május 31.

   HRK Fajtakiállításon voltunk. Susanne Höger nagyon nehezen döntött. Végül minket választot, így Kitünő 1 , CAC mínősitést szereztünk.

2008 május 17.

    CAC kiállításon voltunk. Landi Éva bírált minket, akitől K1 CAC mínősitést kaptunk. Jó nagyokat beszélgettünk , és rengeteget nevettünk.

2008 április 06.

   Ma a Zalaegerszegi CAC-on voltunk, ahol Daisyvel egy nagyon sikeres napot zártunk. Szilágyi Judittól egy szép birálatott kaptunk. Növendék osztályban  kitünő  1-CAC, HFGY, Res Best of Group eredményt értünk el.  

2008 március 29.

   A mai napon egy jó hangulatu kiállításon vettünk részt, sok Mariannehouse testvéremmel együtt. Nagyon szép birálatott kaptunk Landi Évától. Nagy örömünkre K1 CAC címet szereztünk. Így Daisynk HJCH várományos lett. A lányom indult a fiatal felvezetők versenyén, és ott első lett. Büszkék vagyunk rá.

2008 január  26.

   Ma Daisyvel kimentünk a Hajógyári-szigetre csoportos munkára. Az első  óra  nekünk nem volt valamami izgalmas. Mert a kezdőkhöz kerültünk. De a  második már sokkal jobb volt. Ügyik voltunk, de még  van mit tanulnunk.

2008 január 18

   Cooper ma töltötte be a negyedik életévét. Mostanra nagy-kutyák lettünk!  Boldog szülinapot.

2007 December 17

     Ma végre, be tudtam  iktatni egy sétát a mezőn.  Nagyon hideg volt. Persze a kutyáknak semmi bajuk nem volt. Mi már teljesen átfagytunk, ők még mindig rohangáltak. De azt hiszem azért sikerült őket kifárasztani. Ugyanis itthon bevonultak a házukba és vacsoráig elő sem jöttek.

2007 December 2.

       Ma a borongósan induló hűvös idő ellenére tíz Golden + fél Vizsla társaságában egy nagyot sétáltunk a Hajógyári szigeten. Nagyon jó volt nézni őket, ahogy nyüzsögtek. Daisym minden „jóban” aktívan részt vett. Cooper csak szemlélte a dolgokat, és mindent jól  megszimatolt. A víznél néha azt sem tudtam melyik az én kutyám, olyan  nyüzsgést rendeztek. Hazafelé sem tűntek fáradtnak. Itthon viszont bevonultak a házukba és négyig nem is jöttek elő. Hozzáteszem, ma valahogy nem volt hideg a víz. Daisy elsőre belevetette magát. ( a képek megtekinthetők: www.kep.tar.hu/cooper galériában)

  .

2007 November 17.

       Ezen  a napon  a nagy hideggel nem tőrődve kimentünk Babatra Daisyvel, hogy letegyük a képességvizsgátt. A hangulat nagyon jó volt, mindenki izgult a másikért. Hosszú várakozás után ránk került a sor, Daisy nagyon ügyi volt. /Büszke vagyok rá/ A hideg vízért nem nagyon volt oda, de végül a biztatásomra beúszott, és megoldotta a feladatot. Számunkra ez a nap sikeresen záródott. A képességvizsgátt 90 pontal teljesitette.