(2021) (2020) (2019) (2018)  (2017)  (2016)  (2015)  (2014)  (2013)  (2012)  (2011)  (2010 )  (2009)  (2008)

 

 

 

 

 

2010  január 20

        Az ultrahang vizsgálat kimutatta, hogy Daisym február közepén anyuka lesz. A picikre még felveszek előjegyzést.

 
 

2009 december 06

    Ma Coopert vittem csoportos gyakorlásra, mivel mind a két lányom tüzel. Nem hazudtolta meg a korát, na meg persze, hogy fiúból van. Nagy meglepetésemre ügyi volt, és mindent megoldott. Amikor a vadak előkerültek, valahogy megváltozott a kedve, és az aktivitása.

 
 

2009 november 29

    CACIB-DERBY kiállításon jártunk  Gillel, ahol az osztály legfiatalabbjaként kitünő minősítést kapott. Biró: Damir Skok volt. Sajnos szöveges értékelésre tőle sem futotta.

 
 

2009 november 28

    CACIB kiállításon jártunk ma Gillel ahol az osztály legfiatalabbjaként kitünő minősítést szerzett. Biró, Rui Oliveira volt. Sajnos szöveges értékelést nem kaptunk.

 
 

2009 november 14

    Ma mezőn jártunk, és gyakoroltunk, és jó nagyokat rosszalkodtunk. Gillnél próbálkoztam új feladattal is, ami nagyon viccesen végzödött. A feladat közben úgy döntött, rosszalkodni sokkal bulibb. Egy lehetőséget sem hagy ki, hogy csibészkedhessen. Daisy kimérten figyelte egy ideig, végül ő is bele vetette magát a "jóba".

 
 

2009 október 24

          A mai napon Daisym ismét szép eredményt ért el, az MKSZ-DERBY kiállításon.

Champion osztályban Kitünő 1 CAC címet szerzett, valamint HFGY és Res.BOG minősítést ért el. Birónk, Landi Éva volt. Ezzel a CAC eredménnyel, MKSZ Babérkoszorús HCH várományoslett. Nagyon szépen zárta az évet, most már készülhetünk az anyaságra.

 
 

2009 október 16

            Ma pici gyakorlás után egy nagyot sétáltunk a lányokkal, a végére jól el is fáradtak. Daisy alaposan körbejárta a mezőt, Gill folyton a nyomában, nehogy lemaradjon valamiről. Nagyon ügyik voltak a gyakorlásban, és ami ennél is fontosabb, nagyon élvezték.

 

 
 

2009 szeptember 26

           Ma Bábolnán voltunk, ahol Speciál CAC Retriever Show -n vettünk részt. Daisy champion osztályban, Kitünő 2 Res CAC eredményt ért el. Gill kölyök osztályban lett, Nagyon ígéretes 2. A birónk, Catherine Collins (IRE) -az ERINDERRY kennel tulajdonosa volt. Kutyapárban első helyezést értünk el. Nagyon örülünk ennek az eredménynek, látva a nagyon szigorú bírálatokat.

     

 
 

2009 szeptember 19

           Egy nagyon jó, de fárasztó napot töltöttünk el ma. Budapesten voltunk CAC kiállításon, ahol Daisy Champion osztályban kitünő 1 CAC eredményt ért el. Gill kölyök osztályban Nagyon igéretes, Kölyök BIS-re javasolt eredményt ért el. Birónk, Paróczi Pál volt (SRB). Eszter végre bevállalt egy idegen kutyát, a fiatal felvezetők versenyén. Egy picit labilisak voltak, de így is, a kitűnő harmadik helyezést érte el, a népes mezőnyben

Daisy

Gill

Daisy

Gill

Eszter, és Bacardi from Springer Nest

Eszter és  Bacardi from Springer Nest

 
 

2009 szeptember 14

           Daisy szembetegségektől mentes.   Dr. Pórfy Tünde vizsgálta meg.

CEA, RD,PHTVL/PHPV, Katarakta, PRA,    MENTES

 
 

2009 szeptember 06

         Az unalmas hétköznapok után csaptunk egy kis gyakorlást a haverokkal. Ami egy nagy sétába torkolott. Gill szerintem duracelt nyelt, de végül ő is kidőlt. Daisy, és Cooper nem bírják a tempóját, nem is értem miért.

 

2009 augusztus 16

        Budapesti CAC-on voltunk. Nagyon jó volt a társaság, így gyorsan eltelt a nap. Gill talált egy játszótársat, akivel folyton rosszalkodtak. Estére totál kidőlt. Gill kölyök osztályban Nagyon ígéretes 1, BIS-re javasolt, Kölyök res. BIS eredményt ért el. Daisy, Champion oszályban Kitünő 1, CAC, HFGY, BOG, Best in Show lll. helyezést ért el. Biró: Moncilovic Bognic Sanja volt.

A lányok egész nap babáztak....

2009 augusztus 09

       Ma elmentünk Esztergomba CAC kiállításrara, ahol Gill igéretes lett, és mehettünk a kölyök BIS-re. Egy igazi pörgös kutya, estére sem dőlt ki igazán. Daisy Champion osztályban Kitünő 1, CAC eredményt ért el. A biró, Jana Janeková (SK) volt.

2009 junius 30

      Hosszú idő után ismét internet közelébe kerültem. Rengeteg mesélni valóm van. Gill, nő, mint a gomba, Daisy olyan szinten imádja, hogy sír, ha elvisszük. Egyszerre foglalkozni velük, fú gázos. Folyton útban van az, amelyikkel éppen nem foglalkozom. Gill egy vezér egyéniség, szerintem csak idő kérdése és átveszi itthon az uralmat. Először úgy úszott, hogy azt hittem mindjárt elsüllyed. Mára tökéletesítette ezt is. Cooper pedig méltóságteljesen figyeli az eseményeket.

Gill

.

Hajrá

Egy kis szunya

Daisy

 

2009 május 30

 

Elvittük Gillt az első megmérettetésére. Elöszőr meg volt szeppenve, de egy kis idő múlva már mindenkivel rosszaskodni akart. Mivel mindent jól megvizsgáltunk, kb. egy óra alatt a helyünkre is értünk. A reggeli után egy nagyot aludt. Fura érzés volt két kutyival menni a kiállításra,  viszont így sokkal izgibb, és pörgösebb volt

 

.

Birónk Moncilovic Bognic Sanja volt, Gill nagyon igéretes 1, Baby BIS-re javasolt minősítést kapott. Daisy munka osztályban Kitünő 1 CAC, HFGY, BOG eredményt ért el. Ezzel az eredményel Daisy MKSZ CH VÁROMÁNYOS LETT.  Eszterem is indult a fiatal felvezetők versenyén, és ott harmadik helyezést ért el.  Totál szétfagytunk, de nagyon kellemes, és sikeres napot zártunk.

2009 május 19

      Május 15.-én  végleg kiköltöztettük Gill-t a nagyokhoz. Három órán keresztül csak futkározott, megállás nélkül. Cooper nagyon jól fogadta, de Daisy megsétödött.  Két napra rá, meg átfordult, és lesi minden mozdulatát. Játszik vele, neveli, nagyon jó őket nézni. Cooper ilyenkor föléjük áll, és reklamál, hogy ő is itt van ám. Szóval zajlik a családi élet.

2009  április 19

    Makón voltunk kiállításon, ahol Daisy munka osztályban kitünő 1 CAC címet kapott. Így Daisym MEOE Champion várományos lett. Biró, Erdős László volt.

2009  április 11

Haza hoztuk új családtagunkat, Gillt. Egy égetnivaló, kiváncsi, mindenhol ott akar lenni. Tünemény.

2009  április 11

          Szilvásváradon voltunk klubkiállításon. Ahol kitünő 3 minősitést kaptam a Daisymmel. A biró Rachel Rains (GB)-Gunhills tenyészet tulajdonosa volt

2009  március 22

          A mai napot ismét kiállításon töltöttük. Kiskunfélegyházán voltunk ahol Nenad Davidovic bírált. Egy nagyon szép bírálattal zártuk a napot, és Kitűnő 1, CAC minősítést kaptunk.

2009  március 15

        A tegnapi nap után mára sokkal jobb, élménydúsabb napot szerveztem. Az egész délelötött a mezőn töltöttük. Gyakoroltunk, és új feladatokat kitalálva gazdagítottam  a  tudásukat. Daisym életre kelt, jó volt nézni.

2009  március 14

      Mai napon elkezdődött a  kiállítási szezon. Budapesten voltunk ahol Pozsonyi Anikó birált.  Nyílt osztályban Kitűnő 2 ,RES CAC címet szerzett a Daisym.

2009 február 18

Végre már nem sötétedik olyan korán, és kijutunk a mezőre hétköznap is.  Kicsi munka, aztán a rosszalkodás. Cooper úgy viselkedett, mintha legalább 200 éves lenne. Amikor szabad pálya lett, érdekes módon megfiatalodott, az egerek izgik voltak.

2009 január 18

Cooper öt éves lett. Hogy múlik az idő! Még jó sok kutyaévet kívánunk neki!!!